Culinary Crafts - Restaurangutbildning för ungdomar
Aktuellt Vad vi vill Vilka vi är Historia Kontakta oss
AktuelltVad vi villVilka vi ärHistoriaKontakta oss
Culinary Crafts - Restaurangutbildning för ungdomar
 PER OLOF BERG — F.d. professor i strategisk företagsledning vid Handelshögskolan i Köpenhamn och prof. em. i marknadsföring vid Stockholms Universitet. Hans forskningsintresse inom måltidsområdet är inriktat mot måltidens betydelse för platsers atmo
 PER OLOF BERG — F.d. professor i strategisk företagsledning vid Handelshögskolan i Köpenhamn och prof. em. i marknadsföring vid Stockholms Universitet. Hans forskningsintresse inom måltidsområdet är inriktat mot måltidens betydelse för platsers atmo

PER OLOF BERG — F.d. professor i strategisk företagsledning vid Handelshögskolan i Köpenhamn och prof. em. i marknadsföring vid Stockholms Universitet. Hans forskningsintresse inom måltidsområdet är inriktat mot måltidens betydelse för platsers atmosfär och attraktivitet. En av grundarna av Stiftelsen Culinary Craft, och sedan 2021 verksam som preses för Måltidsakademien.

 JOHAN H LARSON – Agronom och tidigare ägare till Hotel Rogge i Strängnäs samt med en yrkeskarriär inom bank, finans och IT. Ordförande i Europaskolan och starkt engagerad i utbildningsfrågor.  En av grundarna av Stiftelsen Culinary Craft.

JOHAN H LARSON – Agronom och tidigare ägare till Hotel Rogge i Strängnäs samt med en yrkeskarriär inom bank, finans och IT. Ordförande i Europaskolan och starkt engagerad i utbildningsfrågor. En av grundarna av Stiftelsen Culinary Craft.

1 2
Föregående Nästa
 PER OLOF BERG — F.d. professor i strategisk företagsledning vid Handelshögskolan i Köpenhamn och prof. em. i marknadsföring vid Stockholms Universitet. Hans forskningsintresse inom måltidsområdet är inriktat mot måltidens betydelse för platsers atmo
 JOHAN H LARSON – Agronom och tidigare ägare till Hotel Rogge i Strängnäs samt med en yrkeskarriär inom bank, finans och IT. Ordförande i Europaskolan och starkt engagerad i utbildningsfrågor.  En av grundarna av Stiftelsen Culinary Craft.

AKTUELLT I VAD VI VILL I VILKA VI ÄR I HISTORIA I KONTAKTA OSS

info@culinarycrafts.se

Culinary Crafts
Sverige
+46709994500 ami@hovstadius.com
Öppettider

Webbmakare - Finas.se i samarbete med Cecilia Kusoffsky AB. Foto - Erik Olsson